Sajarah Pangembangan
Cyclohexanone Kanggo Industrial Solvent
Babagan awake dhewe
Hello, teka kanggo takon produk kita!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN

Shandong xinjiangye Chemical industry Co., Ltd. sing duwe pengalaman industri kimia luwih saka 25 taun, iku panyedhiya produk kimia lan kimia mbebayani sing kondhang ing kutha Zibo, China.Anak perusahaan, hainan xinjiangye trade Co., Ltd. fokus ing layanan teknis lan bisnis internasional kanggo produk kimia.

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Klien Koperasi

  • 0+

    Tanduran Investasi

  • 0+

    Kerjasama karo Pabrik

  • 0%

    Rate nguntungake

layanan kita

nuduhake sinau layanan kita

  • Nyedhiyani pelanggan karo produk kimia kualitas dhuwur

    Nyedhiyani pelanggan karo produk kimia kualitas dhuwur

    ndeleng liyane
  • Nyedhiyani layanan logistik sing aman kanggo ngatasi masalah sampeyan

    Nyedhiyani layanan logistik sing aman kanggo ngatasi masalah sampeyan

    ndeleng liyane
  • Nyedhiyani produk khusus lan dhukungan layanan teknis

    Nyedhiyani produk khusus lan dhukungan layanan teknis

    ndeleng liyane

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Informasi paling anyar kita

Nalika kita ngarepake masa depan, pasar asam fosfat berkembang kanthi cepet.Kanthi 2024 ing cakrawala, penting kanggo tetep nganyari babagan warta lan tren industri paling anyar kanggo nggawe keputusan sing tepat.Ing artikel iki, kita bakal njelajah babagan masa depan asam fosfat lan kepiye pengaruhe ing pasar global.Asam fosfat minangka bahan utama ing produksi pupuk, panganan lan omben-omben, lan produk industri.Amarga panjaluk kanggo produk kasebut terus saya mundhak, uga permintaan asam fosfat.Nyatane, pasar global asam fosfat dijangkepi tekan $ XX milyar ing taun 2024, ...
Pasar asam format wis siap kanggo wutah lan inovasi sing nyenengake ing taun 2024 lan sabanjure.Kanthi nambah permintaan kanggo solusi sing lestari lan ramah lingkungan, asam format entuk daya tarik minangka bahan kimia sing serbaguna lan ramah lingkungan.Ayo goleki sawetara warta lan tren pasar paling anyar sing mbentuk industri asam format.Salah sawijining faktor pendorong utama kanggo pasar asam format yaiku permintaan sing akeh kanggo alternatif sing ramah lingkungan ing macem-macem aplikasi industri.Asam format, uga dikenal minangka asam metanoat, minangka asam organik alami kanthi macem-macem kegunaan, saka pengawet panganan ...
Ing jagad kedokteran sing cepet, pangembangan lan kemajuan anyar terus ditindakake kanggo ningkatake perawatan pasien lan asil perawatan.Salah sawijining kemajuan sing nuduhake potensial njanjeni kanggo masa depan yaiku Ulotropine 2024. Obat anyar iki duweni potensi kanggo ngowahi cara kita nyedhaki kondisi medis tartamtu lan menehi pilihan sing luwih apik kanggo pasien sing butuh.Ulotropine 2024 minangka obat anyar sing wis dikembangake kanggo target kondisi medis tartamtu, kayata gangguan gastrointestinal lan jinis penyakit jantung tartamtu.Kerjane kanthi nargetake reseptor muskarinik ing awak, sing melu regulasi ...
Maleic anhydride minangka perantara kimia penting sing digunakake ing produksi macem-macem produk kayata resin poliester tak jenuh, lapisan, adhesive, lan aditif pelumas.Pasar anhidrida maleik global wis tuwuh kanthi stabil ing taun-taun pungkasan, lan tren iki samesthine bakal terus nganti 2024. Ing blog iki, kita bakal nliti warta pasar lan tren paling anyar ing sekitar anhidrida maleik.Panjaluk anhidrida maleat didorong dening sawetara faktor utama.Wutah industri konstruksi global minangka kontributor utama, amarga anhidrida maleat digunakake ing produksi bahan konstruksi kayata fiberglass, ...
2024 Acrylic News nggawe ombak ing industri, kanthi pangembangan lan inovasi anyar sing mesthi bakal ngrevolusi pasar.Saka teknologi canggih nganti produk sing ramah lingkungan, ana kemajuan sing nyenengake ing cakrawala.Yen sampeyan kepengin weruh tren lan nganyari paling anyar ing donya akrilik, sampeyan wis teka ing panggonan sing bener.Salah sawijining aspek sing paling nyenengake ing Warta Akrilik 2024 yaiku penekanan babagan kelestarian lan bahan sing ramah lingkungan.Nalika konsumen dadi luwih sadar babagan dampak lingkungane, produsen saya tambah akeh menyang sumber daya sing bisa dianyari lan bahan sing bisa didaur ulang.Ing t...
ndeleng liyane