Sajarah Pangembangan
Cyclohexanone Kanggo Industrial Solvent
Babagan awake dhewe
Hello, teka kanggo takon produk kita!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN

Shandong xinjiangye Chemical industry Co., Ltd. sing duwe pengalaman industri kimia luwih saka 25 taun, iku panyedhiya produk kimia lan kimia mbebayani sing kondhang ing kutha Zibo, China.Anak perusahaan, hainan xinjiangye trade Co., Ltd. fokus ing layanan teknis lan bisnis internasional kanggo produk kimia.

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Klien Koperasi

  • 0+

    Tanduran Investasi

  • 0+

    Kerjasama karo Pabrik

  • 0%

    Rate nguntungake

layanan kita

nuduhake sinau layanan kita

  • Nyedhiyani pelanggan karo produk kimia kualitas dhuwur

    Nyedhiyani pelanggan karo produk kimia kualitas dhuwur

    ndeleng liyane
  • Nyedhiyani layanan logistik sing aman kanggo ngatasi masalah sampeyan

    Nyedhiyani layanan logistik sing aman kanggo ngatasi masalah sampeyan

    ndeleng liyane
  • Nyedhiyani produk khusus lan dhukungan layanan teknis

    Nyedhiyani produk khusus lan dhukungan layanan teknis

    ndeleng liyane

Kekuwatan kita

Layanan pelanggan, kepuasan pelanggan

Informasi paling anyar kita

Sodium bisulfite wis dadi berita utama ing warta akhir-akhir iki, lan penting kanggo tetep ngerti babagan senyawa kimia iki lan dampak potensial.Apa sampeyan konsumen, pemilik bisnis, utawa mung wong sing kasengsem karo warta lingkungan lan kesehatan, kene sampeyan kudu ngerti babagan warta sodium bisulfite paling anyar.Salah sawijining pangembangan utama ing warta sodium bisulfit yaiku peran ing pengawetan panganan.Minangka aditif pangan, natrium bisulfit umume digunakake kanggo ngluwihi umur rak saka macem-macem produk, kayata woh-wohan garing, sayuran kaleng, lan anggur.Nanging, kuwatir babagan pot ...
Kalium karbonat, uga dikenal minangka potash, minangka senyawa kimia serbaguna kanthi macem-macem aplikasi industri.Amarga panjaluk kalium karbonat terus mundhak, bisnis lan investor kudu tetep ngerti babagan tren lan informasi pasar paling anyar.Pasar kalium karbonat global ngalami wutah sing tetep, didorong dening panggunaan sing nyebar ing industri kayata manufaktur kaca, pupuk, lan produk perawatan pribadi.Kanthi nambah permintaan produk kaca ing sektor konstruksi lan otomotif, kabutuhan kalium karbonat minangka bahan utama ing produksi kaca saya mundhak....
Sodium metabisulfite minangka senyawa kimia sing akeh digunakake ing industri panganan lan minuman.Iki nduweni macem-macem tujuan, kalebu minangka pengawet, antioksidan, lan agen antimikroba.Senyawa serbaguna iki nduweni peran penting kanggo njaga kualitas lan keamanan akeh produk panganan lan minuman.Salah sawijining fungsi utama sodium metabisulfite yaiku kemampuan kanggo tumindak minangka pengawet.Iku mbantu kanggo ngluwihi gesang beting produk pangan lan wedang dening nyandhet wutah saka bakteri, ragi, lan jamur.Iki penting banget ing produk kayata woh-wohan garing, anggur, lan bir, ing ngendi mikroorganisme rusak bisa berkembang.Miturut pra...
Pentaerythritol, senyawa polialkohol sing serbaguna, nyekseni kenaikan permintaan ing macem-macem industri, nyebabake tuwuhing pasar pentaerythritol global.Pasar samesthine bakal ngalami ekspansi sing signifikan ing taun 2024, didorong kanthi nambah aplikasi ing industri kayata cat lan lapisan, adhesive, lan plasticizer.Industri cat lan lapisan minangka konsumen utama pentaerythritol, nggunakake minangka bahan utama ing produksi resin alkyd.Kanthi sektor konstruksi lan otomotif sing saya tambah akeh, panjaluk cat lan lapisan sing bermutu saya mundhak, saengga nambah pasar pentaerythri...
Barium karbonat minangka senyawa kimia kanthi rumus BaCO3.Iku wêdakakêna putih, ora ana ambuné sing ora larut ing banyu lan larut ing akèh asam.Barium karbonat nemokake aplikasi ing macem-macem industri amarga sifat unik lan sifat serbaguna.Salah sawijining aplikasi pasar utama produk barium karbonat yaiku ing manufaktur produk keramik lan kaca.Iki digunakake minangka fluks, sing mbantu nyuda titik leleh bahan mentah, saéngga bisa nyuda suhu tembak lan ngirit energi.Kajaba iku, barium karbonat digunakake minangka agen klarifikasi ing produksi kaca, mbantu mbusak impurit ...
ndeleng liyane