page_banner
Hello, teka kanggo takon produk kita!

Thionyl Chloride Kanggo Pestisida

Rumus kimia thionyl klorida yaiku SOCl2, yaiku senyawa anorganik khusus lan digunakake ing macem-macem industri.Cairan tanpa warna utawa kuning iki nduweni ambu ora enak banget lan gampang diidentifikasi.Tionil klorida larut ing pelarut organik kayata benzena, kloroform, lan tetraklorida.Nanging, hidrolisis ing ngarsane banyu lan decomposes nalika digawe panas.


Detail Produk

Tag produk

Indeks Teknis

barang Unit Standar asil
KOH %

≥90.0

90.5

K2CO3 %

≤0.5

0.3

KLORIDA (CL) % ≤0,005 0,0048
Sulfat (SO4-) % ≤0,002 0.002
Nitrat & Nitrit (N) % ≤0,0005 0.0001
Fe % ≤0,0002 0.00015
Na % ≤0.5 0.48
PO4 % ≤0,002 0,0009
SIO3 % ≤0.01 0.0001
AL % ≤0,001 0,0007
CA % ≤0,002 0.001
NI % ≤0,0005 0.0005
Logam berat (PB) % ≤0,001 No

Panganggone

Salah sawijining ciri utama thionyl klorida yaiku peran utama ing produksi asam klorida.Senyawa iki akeh digunakake kanggo aplikasi iki amarga reaktivitas banget karo asam karboksilat.Kajaba iku, thionyl klorida uga minangka bahan penting ing produksi pestisida, obat-obatan, pewarna lan akeh senyawa organik liyane.Versatility lan adaptasi ndadekake bahan populer ing industri kimia.

Kanthi thionyl klorida, sampeyan bisa yakin manawa sampeyan entuk produk berkualitas tinggi sing cocog karo standar industri sing ketat.Formula kita ngalami langkah-langkah kontrol kualitas sing ketat kanggo njamin kemurnian lan kekuwatane.Saben batch dipantau kanthi teliti kanggo konsistensi lan linuwih, dadi pilihan pisanan kanggo macem-macem aplikasi.

Saka pabrik farmasi nganti produsen pestisida lan produsen pewarna, Thionyl Chloride duwe macem-macem panggunaan kanggo nyukupi kabutuhan industri sing beda-beda.Kemampuan kanggo reaksi karo macem-macem senyawa ngidini produksi solusi kimia khusus, nambah efisiensi lan produktivitas.Thionyl Chloride kita dikemas ing wadhah anti bocor kanggo njamin keamanan sajrone transportasi lan panyimpenan.

Kesimpulane, thionyl chloride minangka senyawa serbaguna lan indispensable kanthi aplikasi ing sawetara industri.Reaktivitas sing apik banget ndadekake becik kanggo ngasilake asam klorida, pestisida, obat-obatan, pewarna, lan akeh senyawa organik liyane.Kanthi komitmen kita kanggo kualitas lan ketaatan standar industri, sampeyan bisa dipercaya thionyl klorida kanggo ngasilake asil sing konsisten lan dipercaya.Hubungi kita dina iki kanggo nemu keuntungan unggul saka thionyl klorida lan njupuk produksi kanggo dhuwur anyar.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita