page_banner
Hello, teka kanggo takon produk kita!

Isopropanol Kanggo Industri Cat

Isopropanol (IPA), uga dikenal minangka 2-propanol, minangka senyawa organik serbaguna sing akeh digunakake ing macem-macem industri.Rumus kimia IPA yaiku C3H8O, yaiku isomer saka n-propanol lan minangka cairan transparan tanpa warna.Iki ditondoi kanthi ambu sing khas sing meh padha karo campuran etanol lan aseton.Kajaba iku, IPA nduweni kelarutan dhuwur ing banyu lan uga bisa larut ing macem-macem pelarut organik, kalebu etanol, eter, benzena, lan kloroform.


Detail Produk

Tag produk

Indeks Teknis

barang Unit Standar asil
Penampilan Cairan transparan tanpa warna kanthi mambu aromatik
warna Pt-Co

≤10

<10

Kapadhetan 20°C 0.784-0.786 0.785
Konten % ≥99.7 99.93
Kelembapan % ≤0.20 0,029
Keasaman (CH3COOH) Ppm ≤0.20 0.001
Sisa nguap % ≤0,002 0,0014
KARBOKSIDA (ASETON) % ≤0.02 0.01
SULFIDA (S) MG/KG ≤1 0.67

Panganggone

Isopropanol akeh digunakake ing pirang-pirang lapangan amarga kinerja sing apik banget.Panggunaan utamane ana ing industri farmasi minangka bahan utama ing pabrik obat-obatan lan obat-obatan.Iki kalebu antiseptik, alkohol gosok, lan agen pembersih sing perlu kanggo disinfeksi.Kajaba iku, IPA akeh digunakake ing kosmetik, utamane minangka toner lan astringen.Kelarutan ing banyu lan pelarut organik ndadekake pilihan sing apik kanggo ngrumusake produk kecantikan kayata lotion, krim lan wewangian.

Saliyane obat-obatan lan kosmetik, IPA uga nduweni peran penting ing produksi plastik.Iki digunakake minangka pelarut lan penengah ing proses manufaktur, mbantu nggawe produk plastik sing tahan lama lan serbaguna.Kajaba iku, IPA akeh digunakake ing industri wewangian minangka pelarut kanggo ekstraksi minyak atsiri lan senyawa rasa.Kemampuan kanggo mbubarake akeh zat organik njamin ekstraksi sing efisien lan penylametan rasa sing dikarepake.Pungkasan, IPA nemokake aplikasi ing industri cat lan lapisan, minangka pelarut lan agen pembersih, lan mbantu entuk konsistensi lan stabilitas sing dikarepake saka produk pungkasan.

Ringkesan, isopropanol (IPA) minangka senyawa terkenal sing menehi akeh kaluwihan ing pirang-pirang sektor industri.Sifat organik, kelarutan sing dhuwur, lan sifat unik sing cocog kanggo obat-obatan, kosmetik, plastik, wewangian, cat, lan liya-liyane.IPA nduweni macem-macem aplikasi, lan versatility lan khasiat ndadekake bagean integral saka macem-macem proses produksi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita