page_banner
Hello, teka kanggo takon produk kita!

Aseton Cyanohydrin Kanggo Metil Metakrilat / Polimetil Metakrilat

Acetone cyanohydrin, uga dikenal kanthi jeneng asing kayata cyanopropanol utawa 2-hydroxyisobutyronitrile, minangka senyawa kimia kunci kanthi rumus kimia C4H7NO lan bobot molekul 85.105.Kadhaftar karo nomer CAS 75-86-5 lan nomer EINECS 200-909-4, cairan kuning sing ora ana warna nganti cahya iki serbaguna lan bisa digunakake ing macem-macem industri.


Detail Produk

Tag produk

Indeks Teknis

Penampilan Cairan ora ana warna nganti kuning cahya
Isi 99,5%
Titik lebur -19 °C (cahya)
Titik didih 82 °C23 mm Hg (cahya)
Kapadhetan 0,932 g/mL ing 25 °C (lit.)
indeks bias n 20/D 1.399(lit.)
titik sumunar 147 °F

Panganggone

Salah sawijining aplikasi utama aseton sianohidrin minangka bahan mentah kanggo produksi Metil metakrilat (MMA) lan polimetil metakrilat (PMMA).Bahan kasebut akeh digunakake ing produksi plastik, lapisan, lan adesif.Acetone cyanohydrin dadi perantara sing penting ing proses manufaktur, ngidini pangembangan produk pungkasan sing berkualitas lan tahan lama.

Kajaba iku, senyawa kimia iki uga dadi aditif lapisan sing efektif.Kelarutan banyu lan gampang larut ing pelarut organik liyane dadi komponen sing cocog kanggo nambah kinerja lan sifat lapisan.Apa kanggo permukaan logam, kayu, utawa plastik, sianohidrin aseton njamin adhesi lan daya tahan sing apik, nyedhiyakake finish sing unggul sing tahan uji wektu.

Kajaba iku, acetone cyanohydrin digunakake akeh ing produksi kaca organik, umume dikenal minangka plexiglass utawa perspex.Materi transparan, entheng, lan tahan impact iki nemokake aplikasi ing macem-macem sektor, kalebu otomotif, konstruksi, lan elektronik.Acetone cyanohydrin tumindak minangka blok bangunan penting ing proses manufaktur, njamin produksi kaca organik berkualitas kanthi kajelasan lan kekuatan sing luar biasa.

Salajengipun, acetone cyanohydrin uga dadi bahan utama ing produksi pestisida lan insektisida.Sifat kimia sing unik ndadekake banget efektif kanggo nglawan hama lan nglindhungi tanduran.Kanthi macem-macem aplikasi ing sektor pertanian, aseton sianohidrin nduweni peran penting kanggo njamin keamanan pangan lan perlindungan potong.

Kesimpulane, sianohidrin aseton minangka senyawa kimia sing luar biasa sing bisa digunakake ing macem-macem industri.Saka dadi bahan mentah kanggo produksi plastik lan lapisan dadi komponen penting ing manufaktur kaca organik lan pestisida, versatility ndadekake produk sing ora bisa dipisahake.Kanthi kinerja sing apik lan macem-macem aplikasi, ora bisa dipungkiri minangka solusi kanggo akeh kabutuhan industri.Percaya ing linuwih lan fungsi sianohidrin aseton kanggo mbukak kunci potensial lengkap produk lan proses sampeyan.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita