page_banner
Hello, teka kanggo takon produk kita!

Minyak Silikon Kanggo Lapangan Industri

Minyak silikon dipikolehi kanthi hidrolisis dimetildichlorosilane, lan banjur diowahi dadi cincin polikondensasi awal.Sawise proses cleavage lan koreksi, awak dering ngisor dijupuk.Kanthi nggabungake badan cincin karo agen capping lan katalis telomerisasi, kita nggawe campuran kanthi derajat polimerisasi sing beda.Pungkasan, boiler sing kurang dibuwang kanthi distilasi vakum kanggo entuk minyak silikon sing olahan.


Detail Produk

Tag produk

Indeks Teknis

Properti asil
Penampilan Cairan transparan tanpa warna
viskositas (25°C) 25~35cs;50-120cs750~100000cs (adhedhasar panyuwunan pelanggan)
Kandungan hidroksil (%) 0.5 ~ 3 (langsung gegandhengan karo viskositas)

Panganggone

Lini produk lenga silikon kita dipérang dadi rong kategori: lenga silikon metil lan lenga silikon sing diowahi.Jinis sing paling umum digunakake yaiku lenga silikon metil, uga dikenal minangka lenga silikon polos.Cairan silikon metil ditondoi dening klompok organik permethylated, sing ngasilake stabilitas kimia sing apik, sifat insulasi lan hidrofobik sing nyengsemake.Sifat-sifat kasebut nggawe cairan silikon metil minangka pilihan sing apik kanggo macem-macem aplikasi.

Kanthi stabilitas kimia sing apik, cairan silikon kita nyedhiyakake linuwih sing ora ana tandhingane ing macem-macem lapangan.Iki njaga kinerja sing apik sanajan ing suhu sing ekstrem, saengga cocog kanggo aplikasi ing lingkungan sing atos.Apa sampeyan butuh pelumas suhu dhuwur utawa agen pelepas cetakan kanthi konsistensi sing apik, cairan silikon bisa nyukupi kabutuhan khusus sampeyan.

Kajaba iku, sifat insulasi sing apik saka cairan silikon kita dadi pilihan pertama ing industri listrik lan elektronik.Amarga kekuatan dielektrik sing apik banget, bisa menehi perlindungan saiki sing dipercaya lan nyegah bocor.Kajaba iku, hidrofobik sing apik njamin resistensi kanggo panyerepan banyu, saengga cocog kanggo aplikasi sing mbutuhake proteksi kelembapan, kayata lapisan insulasi.

Kesimpulane, Silicone Fluid minangka produk luar biasa sing nggabungake teknologi canggih, manufaktur sing tliti lan kinerja sing luar biasa.We offer methicone lan opsi cairan silikon dipunéwahi kanggo nyedhiyani solusi Versatile kanggo sawetara saka sudhut industri lan aplikasi.Saka stabilitas kimia sing luar biasa lan sifat insulasi nganti hidrofobik sing luar biasa, cairan silikon kita dirancang kanggo nyedhiyakake linuwih lan kinerja sing paling dhuwur.Percaya cairan silikon kita kanggo nambah produk lan nggawa operasi sampeyan dadi luwih dhuwur.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita